Positief HIV Nieuws – Stop HIV? De Truvada Revolutie!

Peter Positief volgt vooral de positieve ontwikkelingen die HIV uit het schrikbewind haalt. Er is een duidelijke positieve evolutie met een hoge snelheid aan de gang. Hier wordt vaak te weinig over vermeld!

De komende jaren 2016 en 2017 zal er veel meer zekerheid komen over ontwikkelingen die we nu eigenlijk al weten. Doch niet iedereen durft uit te spreken. Met mijn positieve kijk, durf ik wel die tip van de sluier op te lichten.

Deze feiten geven nu al een verlichtend gevoel. Let wel! Ik hou niet van goed nieuws show dat niet gebaseerd is op ver gevorderde wetenschappelijke informatie. Dat is niet mijn stijl. HIV Plussers kunnen hier heel slecht op reageren. Sommige nemen door dergelijk nieuws onverstandige beslissingen.

The Truvada Revoltion! Graag post ik hieronder drie YouTube filmpjes die mijn positiviteit bevestigen. Er zijn wereldwijd en in Europa reeds studies afgebroken, omwille van overtreffende positieve resultaten van Truvada. Er zijn bewijzen dat het aantal nieuwe besmettingen met deze reeds bestaand en goedgekeurde medicatie, tot nihil kunnen herleid worden.

Wat evenals primeert is de vrijheid van seksbeleving en de vrijheid van nieuwe serodiscordante relaties, die zonder angst kunnen ontspruiten. Noch angst van de HIV negatieve persoon in de relatie om besmet te worden. Noch de doodsangst van de seropositieve in dergelijke serodiscorante relatie om zijn/haar partner te besmetten. Deze angst is vaak nog groter en intenser.

Vandaar dat ik graag deze sluier over Truvada wil lichten. Vele seropositieven en seronegatieven gaan hier de kijk op een nieuwe relatie mee hervormen. HIV negatieve die echt verliefd worden op een HIV positief persoon kunnen hun gevoel de vrije loop laten. Niet blokkeren. Niet de seropositieve een blauwte laten oplopen. Maar intens hun verliefheid en liefde beleven op alle vlak. Informeer jullie bij een HIV dokter!

“Kennis is het meest krachtige om de wereld te veranderen!”

Bekijk hieronder de drie delen van de YouTube filmpjes over The Truvada Revolution! Veel kijkplezier met deze  waardevolle YouTube movies!

Deel I – The end of HIV? The Truvada Revolution – Part 1

Deel II – Stopping HIV! The Truvada Revolution – Part 2

Deel III – Ending the HIV Epidemic! The Truvada Revolution – Part 3

Deel deze fantastische blog met positieve statements over Truvada. Spoor mensen die hier behoefte aan kunnen hebben om mijn blog te volgen! Eenvoudig via deze website op volgen klikken en de procedure doorlopen.

We willen toch allemaal een stuk positiever in het leven staan!

Enthousiaste Positieve Groeten,

Peter Positief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: