Lezersbrieven – Boek Peter Positief

Ik deel graag de lezersbrieven die ik toegestuurd krijg via mijn Blog.
Ik plaats ze tevens op mijn website onder ‘Auteur’ – ‘Boek Peter Positief’ – ‘Lezersbrieven’

Bedankt voor alle lezersbrieven die nog gaan komen!

Peter Positief

*Ik respecteer ten zeerste dat je anoniem wil blijven! Laat het zeker geen reden zijn om geen lezersbrief te schrijven in alle vertrouwen en anonimiteit


Lezersbrief 27 oktober 2015

Beste Peter,

Proficiat met je kijk op de wereld en HIV…Ben onder de indruk van je positiviteit, ik ben pas onlangs besmet geraakt, ga nu donderdag naar het ITG voor een test maar weet het nu al gezien de koorts, ontsteking in de mond, keelontsteking, hoofdpijn en dan plots warme uitslag op de borstkast…zowat alles wat je als signaal kan krijgen hé en nu 6 weken later voel ik me beter.

Kan ik nog oud worden met HIV? 85? Zou dat lukken? Gewoon gelukkig zijn? Lukt dat echt?

Ik wou nog een relatie opstarten, samen wonen en lief en leed delen met een partner, samen oud worden maar nu…waar ga ik nu nog een vrouw vinden die dat ziet zitten pfff ben ook al bijna 50 jaar…

Ik weet niet hoe ik er uit ga geraken als me dat al zou lukken, ben niet zo positief als jij dat bent en zou liefst van al uit het leven stappen, nu nog de lef vinden hé…

Toch wil ik je laten weten dat door het lezen van jou blog en alle info ivm je prestaties, je werk, je hobby’s ik me beter voelde en dit na al het lezen van het positivisme ook al lukt het me niet om mijn verdriet elke dag te verdrinken…kwaad op mezelf, kwaad op dame die me had kunnen laten weten dat ik hulp moest gaan zoeken, heb aangedrongen op haar status maar was mijn probleem, kwaad op het ITG dat het risico zeer klein was…nu ja koop ik niets mee.

Sorry voor het storen maar moest mijn verhaal kwijt…woon alleen en kan het niet kwijt bij niemand.

Succes met je boek. Echt proficiat Peter.

Peter Positief: Mag ik citaten uit je lezersbrief posten op mijn website en social media?

Tuurlijk mag je dat. Ik was super blij met je reactie en je blog vandaag nog bezocht,  hele voormiddag doorgelezen en je droombord is super,  ga ik overnemen niet aan twijfelen, staat al een foto bij van een droom die ik deze zomer heb weten inruilen, een Harley 🙂

Ik wil wel meegeven dat na het lezen van jou verhaal  ik me nog meer bewust ben van de mogelijke uitdagingen die er dagelijks zijn, je boek ga ik zeker halen want voor mij ben je een bron van inspiratie, iemand met een levensvisie waar ik zelf jaloers op ben en ben blij dat ik je gevonden heb 🙂  Kijk al uit naar je Be Positive Wear Shop!

Groeten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: