Peter Positief – Goede doelen HIV Charity!

Het boek Peter Positief is voor mij een start voor het werken rond “Goede Doelen” –  hiv charity!

Ik samen met mijn ‘H’allo ‘I’ntieme ‘V’rienden geven we met het schrijven en uitgeven van het boek Peter Positief,  het startschot voor het werken rond goede doelen die voornamelijk gerelateerd zijn hiv-projecten en ondersteuning in België en buitenland.

Morgen, zaterdag 07 november 2015, tussen 14.00 u en 15.00 u is het dé boek- & persvoorstelling van Peter Positief op het ‘Rode Podium’ in hal 4 van de Boekenbeurs Antwerpen. (Info klik hier)

1 euro Een euro per verkocht exemplaar van het boek Peter Positief gaat naar het HIVfonds België! Dit geschiedt via de uitgeverij EPO. HIVfonds België is een fonds in handen van HIV Vereniging België die daarmee uiteraard hiv projecten in België mee ondersteunt en hiermee ook individuen in België ondersteuning biedt, waar nodig is. Ook als is de omkadering van hiv in het sociaal zekerheidssysteem in België al heel goed, toch zijn er nog mensen die buiten de boot vallen. Hiervoor is dergelijk HIVfonds een soelaas voor deze mensen die leven met hiv.

1 euroEen euro extra per verkocht exemplaar gaat integraal naar het project hiv-project Sahaya International in Indië. Met name mijn royalties schenk ik aan het goede doel!

Ik, auteur van Peter Positief, heb reeds zeven jaar 4 sponsorkinderen in Indië bij het ‘Project Sahaya International’ te Andimadam in de regio Tamil Nadu. We bezochten het project in oktober 2015 voor de eerste keer zelf. Hartverwarmend om onze sponsorkinderen voor een eerste keer te kunnen omhelzen. Info? Surf naar www.sahaya.eu

We hebben dan ook besloten om het project jaarlijks te gaan bezoeken en de financiële steun op te trekken, door één nog een aantal kinderen persoonlijk te sponsoren voor hun educatie en hun persoonlijke groei in het algemeen, en twee ook de financiële steun met fundraising via  mijn VZW ‘Be Positive Wear Foundation’ en eigen acties, op te trekken om het project nog meer te ondersteunen en uit te breiden.

Met andere woorden!

Iedereen die het boek Peter Positief ondertussen reeds gekocht heeft en iedereen die het boek in de nabije of verdere toekomst nog zal aanschaffen om het te lezen, steunt zo maar even ‘2 euro’ aan goede doelen. Worden er 5.000 boeken verkocht, is dat zo maar even 10.000 euro aan hiv-projecten in België en Buitenland. En geloof me dat men met 5.000 euro voor het Sahaya International Project in Indië heel veel kunnen verrichten als ondersteuning van hun scholen en infrastructuur in het algemeen.

HIV uit de wereld helpen is een maatschappelijk doel dat ons allen aanbelangt!

Morgen komt er immers eventueel een andere slim virus opzetten uit het oerwoud, die een andere doelgroep ernstig raakt. Ook dan moeten wij klaar staan als menselijk Team om die uitdaging weer aan te gaan. Laat ons vooral hopen dat dit alsnog niet geschiedt. Laten we sowieso deze hiv epidemie aanpakken om een vaccinatie te vinden of nog beter, een genezing van de ziekte die ondertussen meer dan 70.000.000 mensen in de wereld heeft getroffen. Een 35.000.000. die eraan zijn gestorven, een 35.000.000 die er nog mee moeten leven. Dan tellen we nog niet de familieleden, vrienden en naaste die meeleven met deze mensen.

Dank je wel voor jullie steun! En veel leesplezier!

Peter Positief

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: