Peter Positief TOP 10 aan ‘Goede Voornemens 2016’ – Goed voornemen nummer 2

Peter Positief TOP 10 aan ‘Goede Voornemens 2016’

Na mijn dagelijks positief motiverende post, deel ik de komende tien dagen per dag één van mijn ’10 Goede Voornemens voor het jaar 2016 !

Goed Voornemen 2 – Goede doelen neem ik mee naar 2016!

Goede voornemens en ‘goede doelen’ smelten voor mij altijd samen. Mijn goed voornemen nummer 2 is dan ook de goede doelen waarmee we  aan de slag zijn, vol te houden en nog uit te breiden waar mogelijk.

  • Onze familie in Indië met onze sponsorkinderen, financieel blijven sponsoren en er ook in het december 2016 weer naartoe gaan om hen persoonlijk met een knuffel te omarmen. Ook in 2016 weer ‘letterlijk & figuurlijk’ een steunpilaar voor hun zijn.
  • Tal van nieuwe ‘positieve acties’ heb ik in petto voor het jaar 2016. Net als onze ‘Gratis Knuffelactie’ in het Centraal Station te Antwerpen: Flimje? Gratis Knuffelactie op ATV 
  • Getuigenissen geven en lezingen op universiteiten hiv nog meer te normaliseren.

Kortom …

Er kunnen geen ‘Goede Doelen’ genoeg zijn!

Ik maak me sterk dat ik nog veel aan goede doelen kan en wil mee werken. Ik hoop dat ik de kracht en de zegen krijg om veel energie, enthousiasme en financiële middelen te verzamelen om goede doelen te kunnen ondersteunen in het jaar 2016 en alle jaren daarna.

Dat is mijn tweede goede voornemen voor het jaar 2016!

Enthousiaste Positieve goede voornemens groeten,
Peter Positief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: