Peter Positief TOP 10 aan ‘Goede Voornemens 2016’ – Goed voornemen nummer 8

Peter Positief TOP 10 aan ‘Goede Voornemens 2016’

Na mijn dagelijks positief motiverende post, deel ik de komende tien dagen per dag één van mijn ’10 Goede Voornemens voor het jaar 2016 !

Goed Voornemen 8 – Onze familie in Indië minstens één keer per jaar bezoeken!

Ondertussen zitten we al 8 jaar in het sponsorprogramma van Sahaya International. Een ontwikkelingsorganistie opgericht door onze goede vriend Koen Van Rompay samen met zijn vriend Selvam, die hij leerde kennen op een international aidsconferentie. We sponsoren daar al die tijd een aantal fantastische kinderen, die uiteraard onze familie zijn geworden. In 2015 hebben we hun voor de eerste keer bezocht te Andimadam in de regio Tamil Nadu. Met andere woorden, veel te lang mee gewacht. Het was ontzettend hartverwarmend en een hele ervaring. Vandaar mijn voornemen nummer acht, wie had het anders verwacht!

Onze familie in Indië minstens één keer per jaar gaan bezoeken en tijdens het jaar meer contact houden via Facebook, Skype en andere eenvoudige mogelijkheden.

Interesse om mee in het Sahaya International sponsorprogramma te stappen? Bekijk zeker de kortfilm Sahaya Going Beyond (narrated by Jeremy Irons) en neem contact op met Koen via zijn Facebookpagina of via de webiste van het project.

Foto’s van onze reis naar Indië in het jaar 2015 kunnen jullie hier bekijken. Zo kan je ontdekken wat de ontwikkelingsorganisatie allemaal onderneemt – Fotoalbum Reis Indië 2015

Manikadan, behoorde tot de eerste vier sponsorkinderen die we hadden. Ondertussen aan het werk in Dubai als een flink opgegroeide kerel en ingenieur. Hierdoor valt hij buiten het sponsorprogramma onder het motto ‘Mission Completed’. Hij bijft uiteraard in de familie en we denken heel veel aan hem!

Manikandan 2 Siva Guru, de nieuweling in onze familie! We sponsoren hem sinds 2015 en wordt de nieuwe ingenieur in spé! Welkome Siva Guru. Jij neemt de plaats in van Mani en zo zijn we terug met vier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vlnr boven Leo Charlin, Selvam Durai, Desouza, moeder van Desouza en Baskar (links)

Familie Indie Dat is mijn voornemen nummer 8 !

Enthousiaste Positieve goede voornemens groeten,

Peter Positief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: