Peter Positive alias Mister Fluffy with Dado Garcia alias Mister Chill on BRUZZ.be

Mr. Chill & Mr. Fluffy alias Peter Positive

(Dutch version below)

Mr. Chill & Mr. Fluffy (Mr. Chill & Mr. Fluffy : Peter Dombret & Dado García) have been inseparable since they first met. They want to communicate love and positivity. ⁠You may have already seen the two walking in the center of Brussels in their cheerful outfits. They always wear the same #twinning. You will discover why they do that and why they have such a positive attitude towards life in the first episode of the podcast series ‘My Brussels’. ⁠⁠In ‘My Brussels’, BRUZZ reporter Margot Otten delves into the lives of fellow citizens. From Saturday 09th of January 2021 on BRUZZ.

We will post the podcast here on this website and all the social media channels of Peter Positive & Dado Garcia

Listen click here

(Dutch )

Mr. Chill & Mr. Fluffy (Mr. Chill & Mr. Fluffy : Peter Dombret & Dado García) zijn sinds ze elkaar leerden kennen zo goed als onafscheidelijk. Ze willen liefde en positiviteit uitdragen. ⁠⁠Je hebt de twee misschien al zien lopen in het centrum van Brussel in hun vrolijke outfits. Ze dragen steeds hetzelfde #twinning. Waarom ze dat doen en hoe het komt dat ze zo positief in het leven staan ontdek je in de eerste aflevering van de podcastreeks ‘Mijn Brussel’⁠In ‘Mijn Brussel’ duikt BRUZZ-reporte Margot Otten in de levens van stadsgenoten. Vanaf zaterdag 09 januari 2021 op BRUZZ

We zullen zaterdag ook de podcast delen op deze website en op alle social media kanalen van Peter Positief & Dado Garida

Luister klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: