Auteur

Ik ben als debuutschrijver onder begeleiding van de Nederlandse onderneming Boeken Business  gestart in het jaar 2014. (Ter info zie: www.boekenbusiness.com)

Mijn eerste boek “Peter Positief” naar aanleiding van mijn 20 jaar jubileum van het gezond en positief leven met mijn Hallo Intieme Vrienden. (HIV)

Een gedurfde stap om in dit boek mijn biografie te schrijven van mijn jeugdjaren en schoolkind zijnde tot heden. Met twee coming-outs of met andere woorden uit de kast komen als homo en later in mijn leven als seropositief persoon. En laat die ‘sero’ maar vallen.

Vandaar de titel van het boek “Peter Positief” dat een positieve kijk geeft over mijn ondernemend en ambitieus leven als homo en seropositief persoon in deze maatschappij. Hoe homofobie en taboe rond homoseksualiteit en later ook het stigma rond HIV/Aids mij volledig voorbij gaat. Wellicht omwille van de positieve ingesteldheid die in mijn genen is mee gegeven.

Later, in het jaar 2018 plan ik ook nog een tweede boek “Peter Power”. Meer dan waarschijnlijk motiveert het mij verder nog andere boeken te schrijven over meerdere belevenissen uit mijn leven. Zie meer info op de respectievelijke pagina’s van deze boeken op mijn website.

Ontdek reeds meer over het boek ‘Peter Positief’ op de respectievelijke pagina – klik hier

Veel leesplezier;

Peter Positief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: