Skydiving – Wingsuit Flying

Dromen, Durven, Doen!

Alles start met een beslissing!

Ik geloof in de quote: “Eerst geloven, dan zien”. Na mijn prachtige ervaringen van de werelds diepste bungee jump in Zwitserland, kom ik op de idee om dit gevoel nog meermaals te gaan beleven in de toekomst. Graag dan zonder elastiek aan mijn enkels!

Ik leer via social media ‘Wingsuit Flying’ kennen. Ik ben gelijk verkocht. Ga op zoek waar ik zo snel mogelijk aan de slag kan om in de mooiste natuur van bergen te kunnen springen. Zo kom ik in contact met Bavo van Dropzone en Paraclub Hoevenen  – www.paraclubhoevenen.net . Een enthousiaste kerel met een iets ontnuchterende mededeling dat ik voor wingsuite flying eerst een cursus skydiving moet afwerken. Vervolgens een 100-tal solosprongen achter de kiezen moet hebben, om vervolgens de cursus wing suite flying te kunnen aanvatten.

Het hoofd staat op wingsuit flying. We doen dus wat nodig is. In mei 2015 start ik met de skydive trainingen en werk ik de cursus in een aantal maanden af. Ik start gelijk daarna met de solosprongen. Kijk erg uit naar het vervolg met het wingsuit flying in België, maar vooral ook in het buitenland op overdonderd avontuurlijk plaatsen.

Het was dit YouTube filmpje dat mij de beslissing liet nemen om voor Wingsuit flying te gaan! Voor mijn 50ste verjaardag spring ik nog van mijn eerste berg!

Zet het geluid lekker wat harder en vlieg met me mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: