Algemeen

Algemene agenda / kalender.
(Acties, media, televisieprogramma’s, reportages, workshops,  panelgesprekken enz …)
Woensdag 10 juni 2015 – VRT 1000 Zonnen – Reportage Making of campagnefilmpje Wake-up, scream and fight for yourself – Jens Van Maele

Peter Dombret, alias Peter Positief als figurant in het campagnefilmpje van Jens Van Maele en ook in de reportage van VRT in 1000 Zonnen op woensdag 10 juni 2015.

Verheugd deze reportage van VRT 1000 Zonnen te kunnen delen over de ‘Making of’ van het campagnefilmpje – Wake-up, scream and fight for yourself – van Jens Van Maele, finalist Mister Gay Vlaanderen 2015. Hij ondervroeg online bijna 400 holebi’s. De resultaten zijn zo verontrustend dat Jens er een infofilm van maakt. Acteur Begir Memeti, sprak de tekst in.

Ik ben trots dat ik mee mocht werken als figurant in het campagnefilmpje. Ik ben dus ook te zien in de reportage van 1000 zonnen op VRT van woensdag 10 juni 2015!

Veel kijkplezier!


Enthousiaste Positieve groeten,  

Peter BE+


 

Zondag 07 juni 2015 – Uitwisselingsdag – Hoe positief zie jij de toekomst?

Ik nam op zondag 7 juni 2015 mee deel aan deze uitwisseldag in Antwerpen om ideeën te geven over hiv. Een workshop, ontmoeten van andere mensen, uitwisselen van ervaringen en meningen delen, een drink met een glaasje op de receptie en genieten van tapas en livemuziek.

Mensen met hiv weten zelf het beste wat het betekent om te leven met hiv.

  • Heb je hiv? Neem dan deel aan 1 van de 3 workshops: over omgaan met hiv, taboe en stigma of hiv en seks.
  • Ben je partner, vriend(in), familie… van iemand met hiv. Dan heb je de kans om ervaringen uit te wisselen met anderen.

 Organisator Sensoa Positief – Lees meer


 

Zondag 10 mei 2015, opnames campagnefilmpje van Jens Van Maele.

Jens Van Maele, finalist Mister Gay Vlaanderen 2015 ondervroeg online bijna 400 holebi’s. De resultaten zijn zo ontrustend dat Jens er een infofilm van maakt. Acteur Begir Memeti, sprak de tekst in. Het campagnefilmpje wordt opgenomen met een aantal vrijwillige figuranten die de verschillende rollen in de delen van het fimpje verpersoonlijken. Het was fijn aan dit project van Jens mee te werken. Wake-up, scream en fight for yourself ! Ik figureer een zakeman. De directeur die gay coming-out schuwt voor zijn collega’s. Bang om zijn reputatie te schaden. Bekijk het campagnefilmpje en deel het zoveel als mogelijk!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: