Nummerplaat Positief

Peter Positief – Persoonlijke acties.
Gepersonaliseerde nummerplaat!

Na het schrijven en uitgeven van het boek ‘Peter Positief’, ga ik geducht hard werken rond het boek met verschillende persoonlijke acties. Eigen ondernemingen om een positieve attitude uit te dragen. Vanzelfsprekend deels in het kader van hiv bewustzijn creëren en tevens taboe en stigma meer en meer te doorbreken, maar ook algemeen om iedereen te inspireren positiever door het leven te gaan. Tevens  acties voor het goede doel en ‘fundrasing’ om hiv projecten te ondersteunen in binnen- en buitenland.

Vanaf heden rijd ik rond met werkelijk een ‘gepersonaliseerde nummerplaat’ op mijn lijf geschreven.

Onder mijn motto: “Positief en laat die ‘sero’ maar vallen!”
(Het kon toch niet mee op de nummerplaat)

“POSITIEF”

IMG_1231

De persoon die het duplicaat van deze nummerplaat maakte, kreeg bij de vraag in zijn zaak, spontaan een brede glimlach op zijn gelaat. Ik citeer letterlijk: “Hier gaan we een positief resultaat van maken”.

Mensen die mij voorbij rijden met hun wagen, hebben een glimlach. Mensen waarvoor ik stop om over te laten gaan op het zebrapad, stekken niet een, maar twee duimen omhoog. Mensen die achter mij staan met hun wagen aan het rode licht nemen spontaan een foto met hun smart phone.

“Zo veel positieve reacties op slechts enkele dagen dat ik rond rij met de nummerplaat”

“POSITIEF” 
Laat net dat de doelstelling zijn van deze actie!

Als je mij ziet rijden? Toeter dan even positief en steek je duim op. Hou het wel veilig natuurlijk!

Als je mijn wagen ergens kan spotten? Neem dan een foto en post deze op jouw Facebookpagina met wat positieve commentaar erbij of deel het op de Facebookpagina Peter Positief via www.facebook.com/peterpositief 

Daarbovenop spoort het mij aan om nog positiever door het verkeer te rijden met een top positieve attitude. Ik kan toch niet anders dan gunstig gespot worden in het verkeer!

Enthousiaste Positieve Actie groeten,

Peter Positief

Voor mij onder het motto: “Positief en laat die ‘sero’ maar vallen”.
Het kon toch niet bij op de gepersonaliseerde nummerplaat.

 

%d bloggers liken dit: