Carrière/Loopbaan

– Lagere school genoot ik in de Basisschool van de gemeente Schelle. De gemeente waar ik opgroeide. Het ouderlijk huis staat te Frans Cretenlaan 89, Schelle.

– Middelbaar onderwijs – eerste jaren in Pius X te Antwerpen. Algemene studies

– Middelbaar vanaf 1985 kies ik voor hotelmanagementopleiding te Provinciaal Instituut van Antwerpen – PIVA waar ik afstudeer in het jaar 1987

– 1987 – 1988 – Eerste job voor een baas te Horeca Groothandelscentrum te Wommelgem. Aanvankelijk als magezijnier/heftruck chauffeur

– 1988 – 1989 – Carrière onderbroken door een jaar legerdienst. Eerste opleiding van een maand in de kazerne Major Blairon te Turnhout. Vervolgens nog een extra opleiding te Peutie. Rest van de legerdienst vervult als Sergeant Dombret in de logistieke dienst ASIAT te Vilvoorde.

– 1989 – 1990 – Terug in dienst bij Horeca Groothandelscenter voor een korter periode. Verantwoordelijk voor de afdeling glas en porcelein. Als bijverdienste werk ik in de weekdends als kelner in de Dancing Coppa Cobana te Kessel.

– 1990 – 1991 – Commercieel afgevaardigde bij een vastgoedkantoor te Rijmenam. Verantwoordelijk voor het contracteren van uit de hand verkochte woningen voor het immokantoor. Regio Lier tot en met Keerbergen. De familiezaak De Bruyn gaat failliet.

– 1991 – 1993 – Commercieel afgevaardigde bij de onderneming CompuGuide®. Voorloper van de digitale producten van Gouden Gids.

– 1993 – 1994 – Jaar werkonbekwaam omwille van een bijna dodelijk moto ongeval op de ring van Herentals. Gelukkig buiten fout gesteld. Jaar revalidatie.

– 1994 – 1994 – Zelfstandig gerante Taverne – Restaurant Den Dorpel in Mol. Bedrijf van twee investeerders, waarvan één, een heel goed vriend en reeds restauranthouder met De Witte Lelie te West-Malle. Spijtig genoeg van heel korte duur daar de initiatiefnemers ruzie kregen. De samenwerking wordt stop zetten. Het restaurant werd overgenomen door andere eigenaars.

– 1995 -1999 – Terug in  dienst bij CompuGuide® als Sales- & Marketing Manager.

– 1999 – 2002– Marketing Manager en commercieel afgevaardigde bij ASP Software te Aalter. Software bedrijf met producten voor de bouw- & vastgoedsector. Bedrijf wordt opgekocht door een investeerder en in delen verkocht aan andere bedrijven. Ik zit niet bij in de deal.

– 2002 – 2004 – Large account sales manager & marketingmanager CenterALL® Benelux softwareproject bij Conba N.V. Project wordt stopgezet omwille van het onvoldoende gunstig aanslaan bij de verschillende B-to-B doelgroepen. Een kapitaalstop betekent het einde van het prestigieus project.

– 2001 – 2005 – Er worden plannen gesmeed voor het overnemen van een klein bloeiend restaurtant aan de ‘konijnenpijp’ te Antwerpen Een bedrijfspresentatie van Herbalife laat ons anders besluiten. Part-time ga ik aan de slag als Profiler (security) bij American Airlines in de luchthaven van Zaventem en Part-time als Onafhankelijk Herbalife Distributeur.

– 2005 tot heden – Full time Herbalife Onafankelijk Distributeur en CEO Herba Products Internatonal BVBA tot het niveau Millionaire Team. Buitenlandse werkervaring in Portugal, Vietnam, Ghana en met maatschappelijke zetel en fundament van de Herbalife organisatie / Team in België.

– 2014 tot heden – Debuutschrijver / Auteur biografie – Business Owner “Be Positive Wear” project/themakleding en Marketing Manager bedrijf Permanent Perfection – Holebi-& Social Activist – Prestatiesporter Bodysculptuur.

… verder nog vele uitdaging die het levenspad zullen intreden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: